Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronmarinad/citronolja

(1 kommentar)  
Skriv ut

Väldigt fräsch och god att pensla hel kyckling med innan den går in i ugnen. Behöver ingen marineringstid, egentligen, den ger mycket smak ändå. Jag serverar nästan alltid Pilaffris till. Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda olja, soja, rivet citronskal och citronsaft, samt salt, peppar och basilika. Pensla kycklingen och stek den i 175 grader.

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 24 april 2011

    Jätte god. Lät kycklingen ligga i över natten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.