Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronmelissglass med maräng, honung och hallon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Läskande och gott och inte svårt att fixa ihop...men det tar en stund innan du får njuta härligheten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp grädden.
  2. Vispa florsocker, honung och äggulor pösigt. Vänd i citronskal, citronsaft, citronmeliss och den vispade grädden.
  3. Vispa upp äggvitan i en bunke för sig och vänd ner i smeten. Smula marängerna och vänd i.
  4. Häll upp smeten i en form och ställ in den i frysen i minst 6 timmar.
  5. Tag fram glassen och servera den med hallon och flytande honung.
  6. Tips! Ringla i lite lemoncurd för mer citronsmak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 30 januari 2011

    Tog lite tid att göra, och marängerna smälte, men den va super god, för att inte tala om honungen på hallon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.