Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpannacotta med persikosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Söt/syrlig och len pannacotta som toppas med en fräsch salsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, snittad vaniljstång, gelésocker multi och citronskal i en kastrull. Koka upp under omrörning och koka ½ minut. Ta kastrullen från plattan. Tillsätt yoghurt och rör om. Sila blandningen och häll upp i små glasburkar eller glas. Låt stelna i kylen, 1-2 timmar.
  2. Skölj, dela och kärna ur persikor och melon, och skär i små tärningar. Blanda persikor, melon, honung, limeskal och limesaft.
  3. Toppa pannacottan med salsan vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.