Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronparfait med digistivebotten

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Botten: Mixa kexen i en matberedare och blanda med smöret. Fördela massan i en form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Låt stelna i kyl.
  2. 2. Vispa grädden fast men inte grynig. Blanda ner yoghurten. Vispa samman äggulor och florsocker och rör ner i grädden tillsammans med citronsaft och –skal.
  3. 3. Häll alltsammans över botten och jämna till. Låt stelna i frys ett par timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.