Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpasta med parmachips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Parmachipsen känns som en lyxigare, nyttigare och frasigare form av bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg parmaskivorna på ett ugnsgaller med ett bakplåtspapper. Rosta dem i ugnen på 150 grader i 15-20 minuter. Ta ut dem och lägg försiktigt på hushållspapper.
  2. Rör ner créme fraiche i en kastrull. Pressa i saften från halva citronen, smaka av så det blir lagom syra. Smula ner hönsbuljongen och låt allt bli varmt.
  3. Rosta pinjenötterna i en torr och varm stekpanna. Passa noga eftersom det bränner lätt. De ska bara få fin gyllenbrun färg.
  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och blanda med den krämiga citronsåsen.
  5. Servera pastan med frasiga parmachips, rostade pinjenötter och en citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.