Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpasta med sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Kombinationen citron, persilja och sparris lyfter vardagspastan till nya höjder

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt ansvisningar på förpackningen.
  2. Koka upp vatten med socker och salt.
  3. Skär bort foten på sparrisen Koka sparrisen tills den är mjuk men ändå har spänst kvar, 3-5 minuter. Klyv den på längden.
  4. Häll olivolja och citronskal över pastan, toppa med finhackad persilja, sparris, salt och svartpeppar.
  5. Servera gärna med färskriven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.