Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpenne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En pastasallad är alltid praktiskt och omtyckt att ta med i matsäckskorgen. Den här har frisk smak av den italienska kryddblandningen gremolata: citron, vitlök och persilja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av.
  2. Vispa ihop olivolja, vitlök, persilja, citronskal och -saft. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda dressingen med den nykokta pastan och låt den kallna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.