- Serverar: 1 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Syrligt, gott och färgglatt.
Instruktioner
- Sätt på ugnen 250 grader.
Vispa ihop socker, florsocker och ägg till en vit och fluffig smet, cirka 2 minuter. Tvätta citronen, skala så du inte får med de vita från skalet. Häll i några droppar karamellfärg och resten av ingredienserna, vispa ordentligt och bred ut smeten på ett bakplåtspapper.
Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 5 minuter. Ta ut kakan och vänd den på ett sockrat bakplåtspapper. Låt svalna!
- Smörkräm:
Vispa rumsvarmt smör och florsocker. Tillsätt vaniljsocker och ägg. Vispa krämen mjuk. Vänta med att bre ut krämen till kakan är ordentligt kall. Rulla ihop kakan och njut av den färsk!
Publicerat den
11 oktober 2013
Liknande recept
Skriv kommentar