Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronsås till fisk

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Superenkel och jättegod till ugnstekt lax. Säkert till annan fisk också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt.)
  2. Tillsätt fiskbuljongtärningen i kastrullen och värm upp under vispning.
  3. Tillsätt på slutet färskpressad citron efter smak men koka inget mer det kan bli beskt.
  4. Smaka av med salt peppar och citronpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • rutknut 12 juni 2009

    Jag vill ge detta recept en fyra stjärnor. Jättegod till ugnstekt rödning. Jag och mina gäster var överens. RutKnut

  • Cecilia84 27 juli 2010

    Mycket gott!! Har testat med torskfilé till och det var lika gott!! Så tack för receptet :) / Cecilia

  • mazzarinen 16 juli 2011

    Denna såsen var riktigt god! Den kommer göras många gånger. Tack för receptet :)

  • Biinii 10 augusti 2012

    Väldigt god och uppskattad sås! :)

  • christincarlsson 4 november 2012

    Super god!!!!

  • Iréne 16 oktober 2017

    Såå god! Hade den till färsk rödspätta 😘

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.