Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronskum med bär

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Härligt citronskum toppat med bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggulor och -vitor. Vispa gulorna pösiga med 1/2 dl socker.
  2. Vispa ner citronskal, citronsaft och Crème bonjour. Vispa kraftigt och ställ krämen kallt tills vidare.
  3. Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt resten av sockret. Vänd ner detta i ostblandningen.
  4. Fördela citronskummet i portionsglas och ställ dem kallt 1-2 timmar.
  5. Garnera med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.