Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrontorsk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Citrontorsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, citronsaft och skal, salt, maizena och fiskbuljongtärning. Lägg i fisken och låt den koka i ca 10 minuter. Lägg ärtorna i pannan tillsammans med fisken de sista 5 minuterna. Ta försiktigt upp fisken och håll den varm.
  2. Vispa samman äggulan och grädden och vispa ner det i buljongen. Värm såsen till den tjocknar, rör hela tiden. Smak av med salt om nödvändigt.
  3. Servera fisken i såsen med kokta potatisar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillawe 23 september 2009

    Ett fräscht sätt att servera torsk på.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.