Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronyoghurtsorbet med persikavodka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, socker och honung. Rör ner citronsaften och skalet samt yoghurten. Rör om så yoghurten blandar sig väl med sockerlagen.
  2. Häll ner allt i en glassmaskin och kör tills bra sorbetkonsistens.
  3. Lägg en sorbetkula i 4 glas och häll vodka över.
  4. Servera som mellanrätt eller dessert.
  5. Det blir ca: 1 ½ liter färdig sorbet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.