Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruskakor med kokos

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

De här kakorna är glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 150 grader.
  2. Skölj citrusfrukterna och riv skalet. Rosta kokosflingorna i en stekpanna. Täck två plåtar med bakplåtspapper.
  3. Rör fett och socker till en luftig massa. Tillsätt citrusraspet, kokosflingor, mjölmix, hjorthornssalt, vaniljsockret och salt.
  4. Blanda samman till en deg och forma runda bollar, stora som delikatessköttbullar.
  5. Grädda kakorna mitt i ugnen till lagom färg, drygt 15 minuter. Förvara kakorna tort och svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.