Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruskyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Citruskyckling i gräddig sås

Ingredienser

Instruktioner

Dela filéerna i tre bitar. Bryn dem väl i het panna med smör. Krydda med salt, peppar, chilipeppar och tillsätt finhackad vitlök. Ta upp kycklingbitarna. Häll buljong och grädde i pannan, koka upp och lägg ner kycklingbitarna som får puttra med i ca 5-10 min eller tills köttet är genomstekt Smaksätt såsen med citronsaft och strö över timjan blandat med citronskal. Är såsen tunn så red ev av med snabbredning. Lägg i oliverna och citronklyftor. Servera med kokt ris eller potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mep 14 maj 2011

    Underbart god Citruskyckling. Alla smaker: vitlök, timjan ,chilipeppar, oliver o citron framträdde utan att någon smak tog över. Perfekt smak gav det med citronbitarna i . Tack för receptet. Hälsningar Marianne

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.