Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruskyckling med Garam Masala

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gotti gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna på längden och krydda dem med garam masala spicemix.
  2. Hetta upp en högkantad panna med smör. Bryn kycklingfiléerna. Häll i apelsinjuice och låt sjuda 1–2 minuter.
  3. Slå på citronsås och tillsätt lök, sockerärter, morötter och paprika. Sjud i 5 minuter under lock. Smaka av med salt och peppar.
  4. Strö över jordnötter och servera med fullkornsris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.