Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruskyckling med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt god kyckling med smaker från Indien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Stycka kycklingen i 8 bitar och tag bort skinnet. Pensla bitarna med oljan och lägg dem i en ungssäker form och strö över ingefära och lök.
  2. Blanda skalen av apelsin och citron med saften. Häll det över kycklingen i formen. Krydda med salt och peppar.
  3. Stek kycklingen i ugnen ca 30 min. Vänd bitarna och stek dem ytterligare tills de fått fin färg. Garnera med apelsinskivor och persilja.
  4. Servera med ris eller bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.