Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruslax med ärtpesto och potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch laxrätt med en läcker grön pesto.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Smörj en ugnsfast form och lägg i filéerna. Ringla rapsoljan över. Skölj citronen och riv av det yttersta skalet, zesten. Strö zesten över fisken, salta och peppra. Tillaga laxfiléerna i mitten av ugnen ca 20 minuter.
  3. Mixa ärterna med mandel, olja och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med laxfiléerna med kokt potatis, ärtpesto och citronklyfta. Toppa med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.