Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrussallad med fänkål och ädelostmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frisk vintersallad med ”ägg” av ädelostmousse.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa ädelost och crème fraiche i en skål med en gaffel. Skär bort skalet på apelsiner och grapefrukt med en kniv. Skär frukten i skivor. Skär fänkålen i tunna skivor på längden och pensla med lite av oljan. Stek fänkålen i en stekpanna tills den fått fin färg. Rör ihop den resterande oljan med vinäger, salt och peppar. Fördela frukten och fänkålen på tallrikar. Forma ”ägg” av ädelostmoussen med hjälp av en sked doppad i kallt vatten och lägg på salladen. Droppa över dressingen och strö över timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.