Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clafoutis glutenfri

 
Skriv ut

Fungerar bra med annan frukt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnssäkerform eller en stekpanna.
  2. Skär päronen i grova bitar. Lägg päronbitarna i botten på formen.
  3. Vispa ägg och socker pösigt tillsammans med vaniljstången (som först delats på längden). Blanda ner basmjölet i bunken och vispa sedan i mjölken och tillsätt saltet.
  4. Ta upp vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg ner dessa i smeten.
  5. Häll äggsmeten över päronen. Baka i 200 graders värme ca 45-50 min. Servera med vaniljsås eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.