Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clementin- och kanelsnaps

 
  • Tid: 2 dagar 10 minuter
Skriv ut

Barnsligt god julsnaps! Använde en gammal saftflaska till snapsen, knöt band runt och satte på en fil jultag =) Perfekta julklappen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skölja clementinerna och skär av skalet med en vass kniv. På så sätt får du snygga långa bitar som ska garnera snapsen!
  2. Lägg skalet i en snygg glasflaska och lägg i kanelstången. Häll i spriten och låt snapsen dra svalt i 2 dagar!
  3. God Jul!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.