Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Club sandwich med fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassisk och matig lunchmacka som alla gillar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ingredienserna till majonnäsen.
  2. Putsa filén och skär i skivor. Lägg plastfolie över och banka försiktigt ut köttet med handen. Stek i smör, cirka 2 minuter per sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Dela baconskivorna tvärsöver och knaperstek dem. Låt rinna av på hushållspapper. Skiva tomaterna. Kantskär eventuellt brödet och rosta det lätt.
  4. Bred majonnäs på 4 av brödskivorna. Lägg på sallad, fläskfilé, tomat och bacon. Avsluta med majonnäs. Lägg på resten av brödskivorna som lock. Tryck ihop och dela på diagonalen. Fäst med tandpetare.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Metzgermeister 12 mars 2011

    Shit vad det låter gott, springer iväg och handlar på direkten!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.