Klassisk och matig lunchmacka som alla gillar.
Instruktioner
- Börja med att blanda ingredienserna till majonnäsen.
- Putsa filén och skär i skivor. Lägg plastfolie över och banka försiktigt ut köttet med handen. Stek i smör, cirka 2 minuter per sida. Krydda med salt och peppar.
- Dela baconskivorna tvärsöver och knaperstek dem. Låt rinna av på hushållspapper. Skiva tomaterna. Kantskär eventuellt brödet och rosta det lätt.
- Bred majonnäs på 4 av brödskivorna. Lägg på sallad, fläskfilé, tomat och bacon. Avsluta med majonnäs. Lägg på resten av brödskivorna som lock. Tryck ihop och dela på diagonalen. Fäst med tandpetare.
Publicerat den
6 februari 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Shit vad det låter gott, springer iväg och handlar på direkten!