Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clubsandwich med grillad kyckling och sallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sommarvariant på den amerikanska sandwichen, här med grillad kyckling och lufttorkad skinka istället för bacon. Servera sandwichen som en stor sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla kycklingen med smör- och rapsolja. Salta och peppra. Rör ihop senapssmöret. Dela tomaterna i halvor och salladen i bitar. Grilla skinkskivorna bara på en sida ca 1 minut. Låt svalna på hushållspapper.
  2. Grilla kycklingen över glöd 5-7 minuter på varje sida. Grilla brödet ca 1 minut på varje sida. Skär kycklingen i skivor och skinkan i strimlor. Lägg 4 bröd, sallad och tomater på 4 tallrikar.
  3. Lägg på kycklingen och klicka på senapssmöret. Strö över skinkan. Dela bröden som är kvar. Lägg på dem och klicka över såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 5 juli 2009

    Hallå Queenie. Denna kycklingsandvikare är genial i sin komposition. Perfekt kvällsvickning. Törs jag skriva att vi drack ett litet glas Ekologica Shiraz Cabernet till. En fin sommarkväll i bra sällskap med god mat och ett glas vin. Sommaren är underbar.Toppenbetyg. Lennart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.