Detta är en karibisk rulltårta med jordgubbssylt, kokos, vanilj och kanel!! MUMS!!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250°. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda ner det i äggsmeten. Bred ut smeten i ett jämnt lager på bakplåtspappret. Grädda kakan ca 5 minuter mitt i ugnen.
- Strö över 1 msk socker och stjälp upp kakan på ett smör- eller bakplåtspapper. Dra bort bakplåtspapperet. Pensla med kallt vatten på papperet om det inte vill lossna.
- Blanda sylten med kanel och vaniljsocker, bred det över kakan. Strö över kokosflingorna, rulla ihop tårtan.
- Sikta över florsocker och skär upp kakan i ca 3 cm sneda bitar.
Publicerat den
19 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar