Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coco con arrollados de mermelada

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Detta är en karibisk rulltårta med jordgubbssylt, kokos, vanilj och kanel!! MUMS!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda ner det i äggsmeten. Bred ut smeten i ett jämnt lager på bakplåtspappret. Grädda kakan ca 5 minuter mitt i ugnen.
  2. Strö över 1 msk socker och stjälp upp kakan på ett smör- eller bakplåtspapper. Dra bort bakplåtspapperet. Pensla med kallt vatten på papperet om det inte vill lossna.
  3. Blanda sylten med kanel och vaniljsocker, bred det över kakan. Strö över kokosflingorna, rulla ihop tårtan.
  4. Sikta över florsocker och skär upp kakan i ca 3 cm sneda bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.