Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coconut bread

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Coconut bread

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, salt och kokos i en skål. Blanda socker, vaniljsocker och ägg i en annan. Vispa tills smeten är luftig. Rör ner mjölken och det smälta smöret.
  3. Blanda ner mjölet i äggvispet. Rör allt slätt.
  4. Smörj och fodra två formar med kokos, ströbröd eller mjöl och fyll dem till 3/4 med smet. Strö över lite socker. Grädda dem i nedre delen av ugnen i ca 60 minuter, tills de har fått fin färg och börjar släppa från kanterna. Lossa bröden ur formarna och låt dem svalna under bakduk.
  5. Äts som kaffebröd och smakar godast nybakade. Frys det som blir över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.