Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cocoskaka i långpanna

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lättlagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker vitt och pösigt. Tillsätt 1 äggula åt gången. Blanda mjöl och bakpulver och häll det i smeten omväxlande med mjölken. Bred ut smeten i en väl smord långpanna och grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter i 160 grader.
  2. Cocosblandningen: Vispa äggvitorna till fast skum och rör försiktigt ned socker och cocosflingor. Tag ut kakan ur ugnen och bred över cocosblandningen och grädda färdigt kakan i 20-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.