Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cocosmums

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Det här receptet var flitigt använt när mina barn var små. Nu är det dags för barnbarnsgodis.

Ingredienser

Instruktioner

Värm en kaffekopp vatten till ca 60 ° och blanda i gelatinpulvret. Vispa så det löser sig. Låt svalna och blanda alla ingredienser. Vispa med elvisp eller i assistent. Massan ska vara tjock och blank. Bred ut den i osmord långpanna. Ställ kallt att stelna, gärna över natten. Skär i rutor med vass kniv och ta upp med stekspade. Vänd i en blandning av kakao och kokosflingor. Godast efter ett par dagar.

Kommentarer (1)

  • tosca3 17 december 2011

    Dtta gjorde även jag, när mina barn var små. Jag lade smörgåsrån i botten på plåten och sedan bredde jag massan över. Skar med vass kniv längs rånen. Kul att se receptet igen. Hade glömt det. Nu får jag nog också göra det åt mina barnbarn.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.