Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cocospannkakor med banan och glass

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Det här en efterrätt och inget annat! Eller lunch om man är desperat - men knappast till frukost...eller...varför inte? Det blir till ca 12 pannkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först pannkakassmeten. Blanda mjöl och salt. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa så att smeten är klimpfri. Blanda i äggen, ett i taget. Blanda i cocosflingorna i smeten.
  2. Stek pannkakorna i smör i en stekpanna eller pannkakslagg. Lägg upp dem på ett fat.
  3. Skär bananerna i skivor.
  4. Lägg en pannkaka på en tallrik. Lägg sedan bananskivor i mitten. Rulla.
  5. Häll sist rikligt med lönnsirap över alltihop. Vill du lyxa till det kan du ju alltid strö över lite cocosflingor och servera med glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.