Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cocospudding

 
Skriv ut

En thailändsk recept, 4 portioner

Ingredienser

Instruktioner

Blanda grädden, kokosmjölken och sockret i en kastrull. Låt det sjuda ca 5 min under omrörning. Blanda gelatinpulvret samt limejuicen och rör ner i den varma kokos- och gräddblandningen. Rör om noggrannt. Fyll sedan i portionsskålar, ca 1 dl per person. Ställ in i kylen och låt stelna ca 3-5 timmar (beroende på skålens djup).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.