Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coleslaw

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott istället för t.ex potatis , bra LCHF-tillbehör. Extra god om den förbereds någon timme i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och lägg i en bunke. Koka upp vattnet och häll över vitkålen. Täck med lock och låt stå en stund.
  2. Skala och riv morötterna. Skala äpplet och skär i tärningar. Skala och hacka rödlöken.
  3. Häll bort vattnet när vitkålen har mjuknat till önskad konsistens. Blanda övriga ingredienser med vitkålen. Häll i majonnäs samt creme fraiche och rör om ordentligt. Salta och peppra efter smak.
  4. Täck och låt stå i kylen tills några minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.