Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coleslaw med saffran

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod sallad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla kålen.
  2. Kärna ur och grovriv äpplena. Blanda det med crème fraiche, salt och russin.
  3. Låt salladen stå i kylen någon timme.
  4. Strö över hela lingon.
  5. Servera till kyckling, köttbullar och julskinka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hasta 26 december 2008

    Jättegod och julig sallad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.