Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

En äkta cookie, seg inuti och knaprig utanpå. Sirap ger seghet och smöret knaprighet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skär smöret i tunna skivor. Rör smör, socker och sirap poröst i en skål. Rör ner ägget. Blanda mjöl, bikarbonat, salt och vaniljsocker. Rör ner mjölblandningen i smeten.
  3. Grovhacka choklad och mandel och blanda ner det i smeten. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen 12–15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 18 juli 2009

    Jättegoda! Jag fick 16 rejäla cookies av receptet, som jag definitivt kommer göra om!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.