Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cookies med dajm och valnötter.

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Går direkt till kakälskarnas hjärta.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa smör och farinsocker poröst med elvisp. Tillsätt ägget. Blanda vetemjöl, vaniljsocker, salt, valnötter och dajmkulor och arbeta in i smeten. Lägg matskedsstora klickar på plåtar med bakplåtspapper. Grädda cookies mitt i ugnen i 200° i ca 10 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gnistras 21 februari 2009

    Farligt goda, får nästan sätta lås på kakburken då dessa bakats ;-P Uppskattades av alla gäster jag bjudit dessa på både stora som små, som godis*mums*

  • tankgirlie 9 mars 2009

    Jag förbannar den dag jag hittade detta recept! Jag kan inte sluta äta dom , dom är helt enkelt för goda :) Jag använde pecannötter i stället och lite mindre daim än vad soms tod i receptet och dom blev helt underbara.

  • saxa 14 juni 2012

    Mycket goda, kommer göra fler ggr

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.