Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cookiesbakelse

 
  • Serverar: 9 portioner
Skriv ut

Det här är ett gott - roligt - snabbt - enkelt sätt att baka på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180 grader
  2. Häll mixen i en bunke. Tillsätt vatten och margarin och rör ihop till en slät smet.
  3. Portionera ut smeten på två plåtar till ca 18 st kakor. Observera att kakorna blir lite större i ugnen, så lämna tillräckligt med mellanrum.
  4. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 12 minuter. Låt dem svalna på galler.
  5. Rör ihop cream cheese, socker och vanilj. Vispa grädden och vänd försiktigt ned den i cream cheese-röran.
  6. När kakorna har svalnat, lägg en stor sked med fyllning på hälften av kakorna, ringla lite hallonsylt ovanpå och lägg på resten av kakorna som ett lock.
  7. Garnera med hallon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.