Instruktioner
Vispa grädden hårt. Bryt mjölkchokladen i bitar och smält den i vattenbad eller i mikrovågsugn så att den precis blir mjuk. Rör sedan tills den smälter. Ljus choklad är extra värmekänslig. Rör ihop äggulorna i en stor skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör i lite av grädden och sedan resten. Hacka den mörka chokladen och nötterna. Vänd försiktigt ner i moussen. Fyll små glas eller koppar. Låt moussen stelna i kylen minst 1 tim. Garnera med lite hackad choklad och ev mynta. Tips Går bra att förbereda. Står sig bra några timmar i kylen.
Mycket god mousse. Jag ökade på receptet lite för jag tyckte det verkade lite lite med bara 2 dl grädde, för jag skulle göra till 6 personer. Alla tyckte det var gott och jag kommer att göra moussen fler gånger. Du får en 4:a i betyg. Tack för receptet Kram Disen