Den här tuppen tillagas med kycklingklubbor, väldigt gott det med. Och väldigt lättlagat.
Instruktioner
- Bryn kycklingklubborna i en gjutjärnsgryta. Salta och peppra.
- Ta upp klubborna. Bryn sedan fläsket. Lägg i klubborna i grytan. Häll på buljong och vin, tillsätt vitlök, lagerblad och timjan. Låt sjuda under lock i ca 30-40 minuter.
- Bryn under tiden lök och champinjoner. Lägg löken i grytan efter ca 15 minuter och champinjonerna efter ca 25 minuter.
- Blanda mjöl och smör till en slät pasta och lägg ner i grytan. Rör försiktigt tills redningen smält. Koka i ytterligare 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med ris och baugette.
Publicerat den
18 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Enkelt och super gott!!!