Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cordon Bleu (lövbiff)

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan, salta och peppra. Lägg två skivor ost och en skiva skinka och lite senap på ena kanten av lövbiffen. Vik ihop.
  2. Vispa äggen och lägg i en skål. Häll upp mjölet i en annan skål och smatsätt mjölet med salt och peppar. Häll ströbrödet i en tredje skål.
  3. Doppa lövbiffarna i mjölet, sedan i de uppvispade äggen och sist i ströbrödet. Se till att hela köttbiten blir täckt.
  4. Stek gyllenbruna i smör ca 5-7 minuter på varje sida. Tänk på att inte ha för varmt stekjärn.
  5. Servera Cordon Bleu med pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • thessa77 1 juli 2008

    jätte gott men förstörde lite av lövbiff smaken. Kommer att göra det igen, men med annat kött

  • eva-p 13 juli 2008

    provade ditt recept i går, jätte gott..

  • 57barbro 14 september 2008

    Har precis avnjutit denna rätt. Det var gott, men usch vad geggigt att göra!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.