Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornbread bake

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Supergott och matigt bröd med lite hetta. Rör ihop alla ingredienser, in i ugnen, ät och njut! Glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ihop ägg och keso. Blanda majsmjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten. Vänd ner hackad paprika, majskorn, riven ost, salt, peppar och chiliflakes.
  3. Häll smeten i en smord form och grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter, tiden är beroende på vilken form du använder. Prova med en sticka att det är klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.