Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

CornCarne ala Emelie

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Min Egna starka Corn Carne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn all köttfärs och sedan löken. Häll över den i en gryta och tillsätt bönorna och majsen. Häll ner mjälken eller grädden och tillsätt kryddorna och chilin. Låt stå på spisen under omrörning i ca 10 min...Ät gärma med lite ris och ett glas kall mjölk...
  2. Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tobiaskarlsson 27 april 2009

    Jättegod OCH snabblagad:-)

  • Fridamatglad 24 januari 2011

    Super gott och riktigt enkelt att göra! jag hade i lite morötter och en hel chili istället för en halv! 5+ från mig =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.