Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornelias knapriga pestolax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kanonenkel och mumsig lax till både vardags och fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfilébitarna i en ugnsfast form. Salta och peppra något. Blanda peston med sesamfrön och ströbröd. Bred blandningen över laxen och ställ in i ugnen 175 grader i cirka 20 minuter eller tills laxen känns fast.
  2. Servera med blandad sallad, en kall yoghurtsås och pressad eller vanlig kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.