Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornetti all’Ortolana

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Cornetti med zucchini, palsternacka och aubergine

Ingredienser

Instruktioner

Skala morötterna och palsternackan. Hyvla morötterna, palsternackan och zucchinin i tunna remsor med hjälp av en potatisskalare. Värm olivoljan på medelvärme i en kastrull. Lägg i aubergine, lök och vitlök, krydda med chili. Stek tills auberginen blivit gyllenbrun på båda sidor. Auberginen suger åt sig oljan och släpper sedan ifrån sig den igen, se därför upp med att hälla på för mycket olja! Koka pastan enligt anvisningar på paketet. När 1 minut återstår, lägg ner morötter, palsternacka och zucchini i pastavattnet. Ta 1 dl vatten från pastakoket och tillsätt i aubergineröran. Häll av pasta och grönsaker och blanda ihop med aubergineröran. Salta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.