Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakesfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God sprödbakad fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225*. Lägg fisken i en ugnsäker form. Blanda flytande margarin, stöbröd, flingor, salt och vitlök. Krossa ev flingorna lite. Fördela över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
  2. Sås: Blanda pulvret med crème fraichen. Låt stå kallt och dra.
  3. Servera med potatis och den kalla såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • leolina 10 april 2011

    prova o gör en vit sås o häll över fisken innan cornflakesblandningen hälls över,det blir jättegott o såsigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.