Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakeskonfekt

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Detta goda recept har jag gjort många många gånger. Vet inte ritkigt vart det kommer ifrån, men jag har fått det av min mamma i alla fall! Det är superenkelt, nästan lite för enkelt att göra ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Margarin, socker, kakao och sirap kokas upp i gryta. Detta blandas sedan med cornflakes, eventuellt även med kokos och russin, i en bunke. Ta inte riktigt ½ liter cornflakes till att börja med utan häll upp några dl bara och häll sedan på mer, så allt täcks med "kolan".
  2. Detta klickas sedan ut på bakplåtspapper och ställes i kylen! Färdigt när de har kallnat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.