Blanda alla ingredienser förutom cornflakesen i en mickrotålig skål. Mickra i 1 minut. Blanda och mickra återigen i 1 minut. Ta ut skålen och rör ner cornflakesen. Ställ ut muffinsformar på en plåt eller tallrik och fyll dem med smeten. Kan ätas direkt men är godast om dem får stå i kylskåpet ett tag.
Hej, idag testade vi ett liknande recept som min dotter hade.
Då var det 100 g smör/marg, 1½ dl socker, ½ dl sirap, 3 msk kakao o cornflakes av okänd mängd, jag tog i så där på en höft o Lina protesterade.... Men jag tycker det ska synas att det är cornflakes i..
Det var super smaskigt!
Känner jag inte kan ge full pott eftersom jag inte lagat exakt som du men en fyra med plus ikanten blir det!½
Hej, idag testade vi ett liknande recept som min dotter hade. Då var det 100 g smör/marg, 1½ dl socker, ½ dl sirap, 3 msk kakao o cornflakes av okänd mängd, jag tog i så där på en höft o Lina protesterade.... Men jag tycker det ska synas att det är cornflakes i.. Det var super smaskigt! Känner jag inte kan ge full pott eftersom jag inte lagat exakt som du men en fyra med plus ikanten blir det!½