Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakespanerad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favorit hos barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Stöt eller mixa flingorna i matberedare. Gnid in kycklingbenen med kryddorna. Vänd dem i mjölet, därefter i ägg och sist i cornflakes. Lägg dem i bakpappersklädd långpanna.
  2. Stek kycklingen i nedre delen av ugnen 35-40 minuter tills de är gyllene. Kontrollera att de är genomstekta.
  3. Servera med tacosås, gräddfil, sallad och ugnsbakade potatisklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.