Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakespanerad kycklingfilémed rostade rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mmmm, jättegott. Smakerna passar så bra ihop, vitlök, taryakismaken, curry och kålroten i rotsakerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfilen i 4 bitar. Blanda ihop marinaden. Häll på den på kycklingen i en påse. Låt marinera några timmar.
  2. Krossa cornflakesen. Blanda den med sesamfrön och osten. Panera kycklingbitarna. Lägg dem på en plåt på bakplåtspapper. Tillaga i 200 grader i 30 min.
  3. Dela rotsakerna i bitar, lägg på långpanna, ringla över olivolja samt chilipeppar, salt Tillaga i 200 grader i 30 min.
  4. Blanda i hop yoghurten.
  5. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.