Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coronation Chicken

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En kycklingröra som skapades till festen vid Drottning Elisabeth II kröning år 1953. Äts kall, t.ex. i wraps, till bakad potatis eller sallad, men det funkar att äta den varm till pasta eller ris också.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och stek den mjuk i smöret utan att den tar färg. Låt svalna. Strimla kycklingköttet, hacka aprikoserna och blanda ihop alla ingredienser till en mumsig röra. And Bob's your uncle!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.