Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coupe à la Kerstin

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ännu ett recept från fibs hemmaböcker efterrätter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelantinbladen i kallt vatten ett par timmar före serveringen. Krama upp gelantin och lös upp i hett vatten.
  2. Vispa samman alla ingredienserna till coupen till en slät massa. Häll banangrädden i portionsglas och låt rätten stå kallt ett par timmar före serveringen.
  3. Ganera rätten med ett par apelsinskivor och några bananskivor. Servera banancoupen iskall med några goda kakor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Annika70 18 juli 2015

    Det heter gelatin. Inte gelantin.

  • kekke46 18 juli 2015

    Ursäkta för stavfelet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.