Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coupe Jacqueline

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

I denna coupe varvas glass, frukt, likör och grädde i en härlig symfoni.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vindruvorna och kärna ur dem. Skala de övriga frukterna, ta bort kärnor och skär allt i småbitar.
  2. Koka upp socker och vatten. Låt lagen kallna och smaksätt med maraschino. Häll lagen över frukten och ställ den kallt i 30 minuter eller mer.
  3. Vispa grädden till skum. Skeda upp vaniljglassen i coupeglas, täck med den vispade grädden och lägg fruktsalladen ovanpå.
  4. Lägg upp jordgubbsglassen på fruktsalladen och lägg en klick vispgrädde överst. Garnera med maraschinokörsbär och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Wombat04 6 april 2008

    Ytterligare ett recept som jag lagat i flera år och som förtjänar ett gott betyg. Queenie och jag har nog rätt likartad smak, och det här är fantastiskt gott och pryder dessutom sin plats på vilket middagsbord som helst.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.