Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coupe med marinerad fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färska marinerade frukter på härligt gräddig mangoglass är en dessert för de lite större barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp vattnet och sockret i en kastrull. Tillsätt kanelen och ingefäran.
  2. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg ner frön och stång i kastrullen.
  3. Ge lagen ett uppkok så att sockret smälter. Ställ åt sidan att kallna.
  4. Lägg ner bären eller frukten i den kalla lagen. Större frukt skärs först i mindre bitar. Ställ svalt att dra i några timmar.
  5. Skär glassen i bitar och lägg i portionsglas. Skeda över frukten och servera genast.
  6. Hoppas att det smakar gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.