Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cournpudding

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kålpudding med cuorn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina cuornfärsen. Blanda ströbröd, ägg, kryddor och vätska i en skål. Blanda sedan i cuornfärsen. Den ska vara ganska lös. Strimla vitkålen och bryn den i stenpannan. Strimla över lite sirap mot slutet av bryningen.
  2. Varva kålen med cuornfärsen i en eldfast form. Ställ in i ugnen 200 grader i ca 35-40 minuter.
  3. Sås: Tag skyn från cuornpuddingen och gör en redning av mjöl och mjölk. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Serveras med potatis och lingon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.